Hae töihin

VUODEN 2018 HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Etsimme Sinua iloinen ja oma-aloitteinen mansikoiden poimijaässä!

Poimijan tehtävään sopivana olet reipas ja ahkera sekä fyysisesti hyvässä kunnossa. Pidät aikaisista aamuista ja työn fyysisyydestä sekä jaksat tehdä vaativaa työtä ja haastaa itsesi päivästä toiseen. Odotamme, että haluat kehittyä taitavaksi laatua tuottavaksi poimijaksi ja kykenet toimimaan joustavasti poimintatiimin osana. Poimijana vastaat oman työsi jäljestä ja tiimin kokonaistuloksesta. Poimijaksi valitaan noin 40 nuorta sekä tuuraajat ja korvaajat. Poiminta tapahtuu tilalla Laukaan Kuusisaaressa, jonne kuljetaan omilla kyydeillä. Yhteiskyyditys on tarvittaessa mahdollinen Jyväskylästä.

Tule jättämään hakemuksesi henkilökohtaisesti!
Paikka: Sepän Kauppakeskuksen aukio
Aika: 3.-4.4 Ti & Ke klo 15-19 
Hakemus: Kuvallinen CV ja hakemus yhteen nidottuna
Kun tulet jättämään hakemuksesi tärkeitä on, että olet oma itsesi - tervetuloa!

Mikäli et pääse jättämään hakumustasi henkilökohtaisesti voit lähettää sen perusteluineen osoitteeseen mari@ruusula.com 4.4. klo 19 mennessä. Valitsemme ensisijaisesti työntekijät paikalla käyneiden joukosta.

Työn alkamisen ajankohtaa on vaikea ennustaa tarkasti etukäteen, mutta usein mansikka-aika alkaa heti juhannuksen jälkeen. Satokauden alku siirtyy joskus heinäkuun alkuun tai jopa puoleenväliin. Työaika on alkamispäivästä noin 2-4 viikkoa ja työpäivien pituus vaihtelee 3-7 tunnin välillä päivistä ja sadosta riippuen. Palkkaus on maatalouden TES:en mukainen.

Isosti onnea hakuun toivottaa,
Ruusulan väki