Hae töihin

 

Etsimme Sinua iloinen ja oma-aloitteinen mansikoiden poimijaässä tai myyntitykki!

Poimijan tehtävään sopivana olet reipas ja ahkera sekä fyysisesti hyvässä kunnossa. Pidät aikaisista aamuista ja työn fyysisyydestä sekä jaksat tehdä vaativaa työtä ja haastaa itsesi päivästä toiseen. Odotamme, että haluat kehittyä taitavaksi laatua tuottavaksi poimijaksi ja kykenet toimimaan joustavasti poimintatiimin osana. Poimijana vastaat oman työsi jäljestä ja tiimin kokonaistuloksesta. Poimijaksi valitaan noin 30 nuorta sekä lisäksi tuuraajat. Poiminta tapahtuu tilalla Laukaan Kuusisaaressa, jonne kuljetaan omilla kyydeillä.

Myyjän tehtävään sopivana olet reipas ja sanavalmis ilopilleri. Otat luonnollisesti kontaktia ihmisiin ja pärjäät erilaisissa myyntitilanteissa joustavasti. Odotamme, että haluat kehittyä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi ja sinulla on kyky tuottaa tulosta ja toimia itsenäisesti myyntipisteellä.  Myyjän paikkoja aukeaa tilanteen mukaan muutamia.

Tule jättämään hakemuksesi henkilökohtaisesti!
Paikka: Ei hakua vuonna 2024
Aika: Ei hakua vuonna 2024
Osoite: Ei hakua vuonna 2024

Hakemus: kuvallinen CV ja hakemus yhteen nidottuna
Haastattelutilanteessa tärkeintä on, että olet oma itsesi. Koronasta johtuen emme kättele ja pidämme turvavälin. Tulethan haastatteluun vain terveenä.

Mikäli et pääse jättämään hakemustasi henkilökohtaisesti voit lähettää sen perusteluineen osoitteeseen info@ruusula.com pe xx.xx.xxxx, klo xx mennessä. Valitsemme ensisijaisesti työntekijät paikalla käyneiden joukosta. Ilmoitamme vain valituille tai haastatteluun kutsutuille.

Työn alkamisen ajankohtaa on vaikea ennustaa tarkasti, mutta usein mansikka-aika alkaa heti juhannuksen jälkeen. Satokauden alku siirtyy toisinaan heinäkuun alkuun tai jopa puoliväliin. Työaika alkamispäivästä on noin 2-3 viikkoa ja työpäivien pituus vaihtelee 3-6 tunnin välillä kelistä, sadosta ja marjan tarpeesta riippuen. Palkkaus on maatalouden TES:en mukainen.

Isosti onnea hakuun toivottaa,
Ruusulan väki