Hae töihin/ Apply for work

 

During spring and summer 2023 Ruusula farm offers a special job opportunity for individuals effected by the war in Ukraine. Currently we are looking for individuals with experience in field work. We offer seasonal field work in May and June. Strawberry picking work is available during the harvest in July. No accommodation. Transport needs to be discussed if needed.

Please bring your application personally as follows:
Place: Laukaa municipality, Viertola
Address: Saravedentie 3, Laukaa

Time: Friday 2. June 2023, 4-5 PM
Application: CV with picture and application (if printer available).


Etsimme Sinua iloinen ja oma-aloitteinen mansikoiden poimijaässä tai myyntitykki!

Poimijan tehtävään sopivana olet reipas ja ahkera sekä fyysisesti hyvässä kunnossa. Pidät aikaisista aamuista ja työn fyysisyydestä sekä jaksat tehdä vaativaa työtä ja haastaa itsesi päivästä toiseen. Odotamme, että haluat kehittyä taitavaksi laatua tuottavaksi poimijaksi ja kykenet toimimaan joustavasti poimintatiimin osana. Poimijana vastaat oman työsi jäljestä ja tiimin kokonaistuloksesta. Poimijaksi valitaan noin 30 nuorta sekä lisäksi tuuraajat. Poiminta tapahtuu tilalla Laukaan Kuusisaaressa, jonne kuljetaan omilla kyydeillä.

Myyjän tehtävään sopivana olet reipas ja sanavalmis ilopilleri. Otat luonnollisesti kontaktia ihmisiin ja pärjäät erilaisissa myyntitilanteissa joustavasti. Odotamme, että haluat kehittyä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi ja sinulla on kyky tuottaa tulosta ja toimia itsenäisesti myyntipisteellä.  Myyjän paikkoja aukeaa tilanteen mukaan muutamia.

Tule jättämään hakemuksesi henkilökohtaisesti!
Paikka: Laukaan kunta, Viertola
Aika: Pe 2.6.2023, klo. 16-17
Osoite: Saravedentie 3, Laukaa

Hakemus: kuvallinen CV ja hakemus yhteen nidottuna
Haastattelutilanteessa tärkeintä on, että olet oma itsesi. Koronasta johtuen emme kättele ja pidämme turvavälin. Tulethan haastatteluun vain terveenä.

Mikäli et pääse jättämään hakemustasi henkilökohtaisesti voit lähettää sen perusteluineen osoitteeseen info@ruusula.com pe 2.6.2023, klo. 16 mennessä. Valitsemme ensisijaisesti työntekijät paikalla käyneiden joukosta. Ilmoitamme vain valituille tai haastatteluun kutsutuille.

Työn alkamisen ajankohtaa on vaikea ennustaa tarkasti, mutta usein mansikka-aika alkaa heti juhannuksen jälkeen. Satokauden alku siirtyy toisinaan heinäkuun alkuun tai jopa puoliväliin. Työaika alkamispäivästä on noin 2-3 viikkoa ja työpäivien pituus vaihtelee 3-6 tunnin välillä kelistä, sadosta ja marjan tarpeesta riippuen. Palkkaus on maatalouden TES:en mukainen.

Isosti onnea hakuun toivottaa,
Ruusulan väki