Emännän tervehdys

maarit

HEI, OLEN MAARIT KIISKINEN, TILAN EMÄNTÄ. LAATU, PALVELU JA ILO OHJAAVAT RUUSULASSA TEKEMISTÄ. TOIVON LÄMPIMÄSTI, ETTÄ VIIHDYT KANSSAMME JA ETTÄ PALVELUMME JA TUOTTEEMME TUOVAT SINULLE ILOA ELÄMÄÄN.

 

Kesä 2018

Viime vuosina minulla on ollut kunnia työskennellä kymmenien taitavien ja inspiroituneiden nuorten kanssa. Olen ylpeä sydämestä ja sitoumuksesta, jolla nuoret: Toni, Kirsi, Mari, Viivi, Riina ja koko nuori tiimi ovat sitoutuneet Ruusulan asiakkaiden palvelemiseen ja yrityksen kehittämiseen.

Hyvät kokemukset inspiroivat muuttaamaan tapamme ajatella nuorten työllistämisestä. Minulla on ilo todeta, että Ruusula työllistää jatkossa yhä enemmän suomalaisia nuoria. Nuorten työllistämisen mahdollistavat yhdessä Ruusulan kanssa Jyväskylän kaupunki, Laukaan kunta sekä MTK. Kunnianhimoinen tavoitteemme on, että Ruusula toimii lähivuosina täysin suomalaisten nuorten voimin ja että mallimme laajenee sekä paikallisesti, että valtakunnallisesti.

Näiden ajatusten siivittämänä haastan suomalaiset viljelijät ja alkutuotannon ammattilaiset miettimään miten käännämme nykytilanteen kaikkien voitoksi. Millaisia uusia tapoja löydämme nuorten työllistämiseen ja kuinka älykkäällä markkinoinnilla laadukkaat suomalaiset elintarvikkeet menestyvät jatkossa tuontielintarvikkeita vetovoimaisemmin. Näiden teemojen ratkaiseminen on meidän kaikkien etu, niin käyttäjänä kuin viljelijänäkin.
Oheiselle videolla nuoret esittelevät Ruusulan toimintaa ja tunnelmaa.

 

Iloa, aurinkoa ja menestystä,
nimmari-maarit

Arvomme

Laatu

on tapamme ajatella ja toimia.

Palvelu

on tapamme kohdata asiakkaat ja kanssaihmiset.

Ilo

me pidämme hauskaa.

Kunnioitus

on asenteemme asiakkaisiin ja kanssaihmisiin.

Arvontuotanto

tuotamme merkittävää arvoa.

Yhteiskunnallinen vaikutus

olemme se muutos, jonka haluamme nähdä.