Emännät

maarit

Maarit Kiiskinen

Maaritin ura Ruusulan nuorempana emäntänä alkoi vuonna 2001 sukupolvenvaihdoksella. Yrittäjänä Maaritin intohimo on markkinointi, joten Ruusulasta on brändityön tuloksena kuoriutunut yhä vahvempi ja menestyvämpi palveluyritys.

Talvisin Maarit auttaa pk-sektorin yrityksiä markkinoinnissa ja panostaa kauppatieteen tohtorin tutkintoon. Tutustu tarkemmin osoitteessa coreadvisory.fi.

Vapaa-aika kuluu ulkona liikkuen ja matkustellen. Itsensä haastaminen niin vuorilla, kuin taivaallakin ovat lähellä Maaritin sydäntä. Harrastuksiin kuuluvat vapaalasku, lentäminen, golf ja monipuolinen ulkoilu. Mindfulness-ohjaajana henkinen kasvu ja tasapaino kiehtovat joka päivä.

anja

Anja Kiiskinen

Anja on luova ja ennakkoluuloton uudisraivaaja. Anjalla on malttia ja kanttia kehittää uutta pilke silmäkulmassa. Anjan aikana Ruusulaan ja Kuusisaareen on perustettu mansikkatila, tehty pengertie sekä rakennettu infrastruktuuri tilan kehittämiseksi.

Anjan ura mansikanviljelijänä alkoi kotitilallaan Suonenjoella Anjan ollessa 6-vuotias. Näistä ajoista asti mansikan viljely on ollut Anjan elämässä, välillä pää- ja toisinaan sivutoimista. Intohimo viljelyyn on kuitenkin säilynyt läpi elämän.

Emäntänä, liikuntatieteen tohtorina ja suurlähettilään puolisona Anja on elänyt värikkään ja monimuotoisen elämän, josta on monta tarinaa kerrottavana.

olgakiiskinen

Olga Kiiskinen

Olga Kiiskinen Os. Korhonen on vuonna 1900 Suonenjoella syntynyt Korholan talon tytär. Hän meni naimisiin Tuomas Kiiskisen kanssa, joka oli viettänyt nuoruuttaan töissä Amerikassa. Näiltä matkoilta oli reppuun jäänyt avarakatseisuutta ja maailmankatsomusta, joka auttoi paria ennakkoluulottomasti perustamaan Suomen ensimmäisen ammattimaisen mansikkatilan. Kiitos heidän myös Ruusulassa viljellään masikkaa tänäkin päivänä.