Me työllistäjät

On tärkeää, että nuoret ymmärtävät mitä ruoan tuottaminen on ja mitä se käytännössä vaatii. Ymmärrys on edellytys sille, että suomalaista ruokaa ja tilojen toimintaa arvostetaan myös tulevaisuudessa. Maalla työskentely opettaa nuoria tarttumaan tuumasta toimeen myös käytännössä.

Me Ruusulassa uskomme, että suomalaisissa nuorissa on maamme tulevaisuus. Noin 60 nuorta työskentelee Ruusulassa vuosittain. Nuoret vastaavat myynnistä, asiakaspalvelusta, poiminnasta, laadunvalvonnasta, pakkauksesta ja kuljetuksesta hyvin onnistuneesti ja oma-aloitteisesti.

Paikallisten nuorten kanssa työskentely on Ruusulan kokemuksen mukaan hauskaa sekä työn organisointi helppoa ja mielekästä. Nuoren palkkaus on maatalouden TES:in mukaan edullisempaa, kun aikuisen ja nuorilla on intoa oppia uutta ja ottaa vastuuta.

Sinä maatilayrittäjä, katso alla oleva esittelyvideo ja liity mukaan talkoisiin työllistämään nuoria kesällä 2018! Tavoitteemme on, että nuoret työllistyvät maalle yhä useammin myös valtakunnallisesti. Panoksesi on tärkeä, jotta saamme idean lentämään! Tätä arvokasta työtä tukevat Jyväskylän kaupunki, Laukaan kunta, MTK ja Euroopan maaseuturahasto.

Tervetuloa kuulemaan lisää ja liittymään joukkoon:
Paikka: Hotelli Vuolake, Suolahdentie 84, 41340 Laukaa
Päivä ja aika: Ke 2.5. klo 14.00-15.30