Hae töihin

Seuraava haku aukeaa keväällä 2018. Ilmoitamme siitä tämän sivuston etusivulla.

Etsimme Sinua iloinen ja oma-aloitteinen mansikkapaikkojen poimijaässä ja myyntitykki!

Poimijan tehtävään sopivana olet reipas ja ahkera sekä fyysisesti hyvässä kunnossa. Pidät aikaisista aamuista ja työn fyysisyydestä sekä jaksat tehdä vaativaa työtä ja haastaa itsesi päivästä toiseen. Odotamme, että haluat kehittyä taitavaksi laatua tuottavaksi poimijaksi ja kykenet toimimaan joustavasti poimintatiimin osana. Poimijana vastaat oman työsi jäljestä ja tiimin kokonaistuloksesta. Poimijaksi valitaan noin 40 nuorta sekä tuuraajat ja korvaajat. Poiminta tapahtuu tilalla Laukaan Kuusisaaressa, jonne on linja-autokuljetus aamuisin Jyväskylästä.

Myyjän tehtävään sopivana olet sanavalmis ilopilleri, joka uskaltaa ottaa kontaktia ihmisiin. Edellytämme, että jaksat olla positiivinen ja tehdä tulosta koko satokauden. Myyntitykkinä olet reipas, sitkeä ja oma-aloitteinen sekä nautit työn fyysisyydestä. Odotamme, että haluat kehittyä aidosti myynnin ja mansikoiden asiantuntijaksi. Myyjänä vastaat asiakaspalvelusta ja myyntipisteestä oma-aloitteisesti osana myyntitiimiä. Myyntipaikkoja ovat Jyväskylän kävelykatu, satamakahvila ja Plantagen.

Tule jättämään hakemuksesi henkilökohtaisesti!
Paikka: Jyväskylän kompassi
Aika: Ilmoitetaan myöhemmin
Hakemus: Kuvallinen CV ja saatekirje yhteen nidottuna
(muista mainita mitä tehtävää haet sekä yhteystietosi)
Kun tulet jättämään hakemuksesi tärkeitä on, että olet oma itsesi, tervetuloa!

Mikäli et pääse jättämään hakumustasi henkilökohtaisesti voit lähettää sen perusteluineen osoitteeseen toni@ruusula.com 4.5. klo 18 mennessä. Valitsemme ensisijaisesti työnäytteeseen pääsevät kuitenkin paikalla käyneiden joukosta.

Työn alkamisen ajankohtaa on vaikea ennustaa tarkasti etukäteen, mutta usein mansikka-aika alkaa heti juhannuksen jälkeen. Poikkeuksellisesti satokauden alku siirtyy joskus heinäkuun alkuun. Työaika on alkamispäivästä noin 2-4 viikkoa ja työpäivien pituus vaihtelee 3-8 tunnin välillä päivistä ja sadosta riippuen. Palkkaus on maatalouden TES:en mukainen.

Isosti onnea hakuun toivottaa,
Ruusulan väki