Kesäretki Ruusulaan on elämys

Ruusulassa vierailija kokee punaisen tuvan ja mansikkamaan.

Kesäretki Ruusulan tilalle, Laukaan Kuusisaareen on elämyksellinen ja opettavainen tapa viettää aurinkoinen kesäpäivä. Tilalla vieraillessasi irtaudut arjesta ja näet mistä mansikka tulee, miten sitä oikein poimitaan, sekä koet rauhoittuvasi samalla kun saat poimittua mansikat talvenvaralle. Ajomatka Ruusulaan ei kestä kuin puoli tuntia Jyväskylästä, mutta maalaistunnelma on aivan eri kuin tunnelma kaupungin huiskeessa.

Kesäinen retkipäivä Ruusulaan alkaa jo auton kaartaessa pengertietä pitkin Kuusisaaren vehreyteen. Autosta aukeaa laaja näkymä joka suuntaan; ympäröivä järvi, jonka pintaan aurinko luo kimmeltävän sillan sekä metsän vihreys horisontissa. Viimeistään tilan pihaan saavuttaessa Ruusulan rauhallinen mutta iloinen tunnelma saavuttaa innokkaan itsepoimijan. On aurinkoa, mansikoita, idyllinen maalaistunnelma sekä iloisia ihmisiä!

Ruusulan itsepoiminta on hyvin vietetty kesäpäivä!

Ruusulan itsepoiminta on hyvin vietetty kesäpäivä!

Aurinkoiset itsepoiminnan ohjaajamme opastavat jokaisen parhaiden ja makeimpien mansikoiden luokse. Jokainen voi poimia niin paljon kuin vain haluaa - ja jaksaa. Poiminnan lomassa voi piipahtaa kesäterassillamme nauttimassa annoksen Ruusulan marjoista tehtyä mansikkajäätelöä ja - mehua - tämä viimeistelee mukavan maatilakokemuksen.

Me Ruusulan tilalle tarjoamme mansikoiden lisäksi rentoutumishetken, jonka aikana viimeisetkin huolet ja murheet unohtuvat ja niiden tilalle saat makoisia marjoja, aurinkoa ja iloista mieltä! Talvella pakastimesta kaivettua mansikkarasiaa avatessa mieleen tulee huoleton kesätunnelma, mihin on aina ihana palata.

Lämpimästi tervetuloa Ruusulan viettämään kesäpäivää! Tarkista itsepoiminnan aukiolo ajankohtaista-palstalta tästä sekä ohjeet tästä.

Viivi & Ruusulan väki

Comments are closed.